Полезни съвети за автомобилни газови уредби

Случвало ли ви се е да оставите автомобила, защото сте надвишили сумата, която можете да похарчите на месец за гориво?

Поради нестабилността в цените на горивата е добре да се презастраховате с възможността да зареждате повече от един вид гориво за автомобила си. Най-разумният начин да направите това е чрез газова уредба от sofgas.
Поради високите показатели на икономичност и иновационното впръскване на гориво при съвременните АГУ, инвестицията в закупуването и монтажа им се възвръща до година, а след това пестите до 60 % от средномесечния си разход за гориво. Но не това е най-важното. С използването на газови горива се удължава живота на двигателя, като се запазват мощностните му показатели. Лабораторни тестове и практическото използване на газови уредби доказва, че вероятността от натрупване на нагар по дюзи и инжектори е сведена до минимум което ви спестява редица ремонти и допълнителни разходи.

Полезни съвети за автомобилни газови уредби

Няколко полезни съвета за това по какви параметри да избирате газовата уредба няма да са излишни за всички, на които им предстои да вземат решение.

На първо място е добре да се информирате за компанията производител. Много добре представени са марките Lovato, BRC, Bardolini, Romano , Zanardi. Sofgas е официален представител за страната на Lovato, които не се нуждаят от представяне. Самият факт, че над 5 милиона коли са оборудвани с техни уредби по цял свят красноречиво говори за успеха и надеждността им. На второ място, поставяме всъщност и основният параметър, по който се избира една газова уредба, а именно цената. Като официален представител София газ е редуцирала разходите си от логистика и допълнителни плащания, така че предлага на клиентите си газови уредби с гарантирано качество и оригиналност на повече от преференциални цени. Като следващ по важност ще отчетем монтажът и поддръжката на АГУ. Препоръчително е да работите с лицензиран и професионален сервиз, който може да работи със системи от всяко поколение. Така ще елиминирате човешкия фактор като причина за проблеми и непредвидени ремонти.

За финал ще ви напомним да шофирате внимателно и да го правите по-често, защото човекът е човек, когато е на път!