Детектор на лъжата в София – добра цена и прецизно качество

Живеем в 21-ви век и трябва да се възползваме от този факт по всички възможни начини. Технологиите в днешно навреме напредват толкова бързо, че почти дори ние обикновените хора на новото поколение имаме затруднения с адаптирането към тях.

Едно от великите изобретения на човека, според мен, е полиграфът или по-известен сред обществото като детектор на лъжата. Уникален уред, единствен по рода си засега, който успява да разграничи истината от лъжата с помощта на няколко сензора, които се поставят на човека, подложен на този тест. Устройството работи на базата на тези датчици, които посочват измененията във вегетативната нервна система в човешкото тяло. Тази част на човешкия организъм се нарича още автономна нервна система, тъй като не може да бъде контролирана от човешкия мозък. Нейна задача е да поддържа оптималния вътрешни условия в организма, регулирайки дейността на сърцето, стомаха, белите дробове, черния дроб, кръвоносните съдове, жлезите и всички останали органи. Уникалността на полиграфа се състои в това, че отбелязвайки измененията в т.нар. хомеостаза, може да покаже кога един човек се опитва да прикрие истината.

Детектор на лъжата в София - добра цена и прецизно качество

Този метод за проверка преди години беше доста рядко срещан, но напоследък доста се засили интересът към него.

Много нов и модерен център за такова психофизиологично изследване е „Детектор на лъжата“, създаден в София през 2013г. Каква е причината да изберете точно този екип, а не друг, който е от повече години на пазара в тази област?

Това, което ги прави специални е новата апаратура, с която работят. Дългогодишни компании, които се занимават с такава полиграфска дейност, използват по-стара техника, която не е достатъчно оптимална.

Всеки член на екипа в „Детектор на лъжата“ е предварително преминал през множество квалификационни кросове и обучения като Matte Institute of Polygraph Science (New York , USA); Assess (България); Backster School of Lie Detection (San Diego, California, USA). Този страхотен екип от изключителни професионалисти прави работата на компанията пълно удоволствие и те изпълняват всяка една поставена задача с нужната мотивация и устрем. Служителите на център за психофизиологично изследване „Детектор на лъжата“ могат да бъдат определени като изследователи с дългогодишен опит зад гърба си. Много е важно хората, които разчитат резултатите от полиграфа, да бъдат с нужните компетенции, защото всичко зависи от тяхната адекватна преценка. Те държат на точността на резултатите, които дават на клиентите си и осъзнават отговорността и последствията при тестове от подобен тип. Стриктното спазване на методологията на Backster, която е призната сред специалистите, изследващи с детектор на лъжата в цял свят, е гаранция за 100% обективност на резултатите от изследването.

Посетете техния официален уеб сайт само с един клик на Детекторналъжата.org
и разгледайте случаите, в които най-често хората прибягват до тест с детектор на лъжата. Там има подробно описание на всяка една стъпка от процеса и детайлни инструкции.

Всички цени за тест с полиграф са фиксирани като ценоразписът може да видите отново в тяхното виртуално пространство. Всички услуги, които предлагат, са на много достъпни за София цени. Клиентите са винаги доволни, защото получават най-търсения елемент в сферата на услугите и това е съотношението между качество и цена.