Има ли почивки в Египет от София до Кайро?

Ако сте започнали с планирането на следващата си почивка през новата година, то тази статия е точно за вас. Продължете да четете докрай, за да получите полезна информация относно това има ли почивки в Египет от София до Кайро на ниски цени.

Отговорът на въпроса от заглавието е положителен, разбира се и най-хубавото е, че ще ви споделя и къде да ги откриете. Става дума за BalkanikaTravel. bg, които са една от най-големите туристически агенции у нас. Посещавайки техния сайт, ще забележите, че те имат предложения до всякакви места в света и то на изгодни цени.

почивки в Египет

Почивки в Египет от поне 10 различни варианта, може би ще ви привлекат, защото цените им започват от 598лв. И ако досега сте си мислили, че това е недостижима за вас дестинация, то съвсем не е така. Посетете BalkanikaTravel.bg, за да видите, че с тях и техните оферти, всичко е възможно. Тутанкамон, Долината на Царете, Египетските пирамиди – това са само част от нещата, които като чуем и оставаме без думи, защото зад всичко това се крият хилядолетия история. И ако изберем почивки в Египет от BalkanikaTravel.bg, ние можем да се докоснем до тази далечна и свята история.

Посетете един от двата им адреса в гр.София – ул.Раковски 134 и на ул.Петър Парчевич 57 ап.1, за да се запишете. Или им се обадете на посочените телефони за контакт: 0700 100 38, или мобилен: (+359) 888 570 600. Фирмата с радост ще ви помогне да направите правилен избор относно почивки в Египет, които ще ви останат спомен за цял живот.