Къде можем да намерим ламиниран паркет онлайн

Ако ви е омръзнало от досадното чистене на старата подова настилка, която сякаш иска ежедневни грижи и никога не изглежда достатъчно чиста е време да вземете едно ново решение.

Можете да се обзаведете с ламиниран паркет от lia.bg , който ще ви спести много голяма част от предишните проблеми. Лекотата, с която се поддържа ламината ще подобри настроението ви, а и чистотата няма как да остане незабелязана. Предимствата на този тип настилка са, че се монтира лесно и стои здраво за дълго време. По отношение на поддръжката, както споменахме, то тя е като детска песен в сравнение с повечето стари подови настилки, с които сме си имали работа.

ламиниран паркет от lia.bg

Една чисто нова подова настилка ще освежи дома ви и ще ви накара да се усмихвате много по-често. Смяната на цвета също може да се окаже много благоприятна стъпка, особено когато е добре подбран. За да изберете какъв цвят бихте желали да бъде вашият ламиниран паркет, можете на първо място да прецените на база на присъстващите вече мебели.

Трябва да знаете, че светлите тонове създават ведра атмосфера, както и оптически уголемяват пода. Това, в съчетание с по-тъмни стени, може да създаде усещане за силен контраст, който може да не се свърже добре с обстановката във всеки един случай, но може и да създаде впечатление за издължаване на стаята на височина, което би могло да бъде търсен ефект. За това, когато избирате с какъв ламиниран паркет да се обзаведете е добре да съобразите и още някои фактори, като цветовете на стените, както и големината на стаята.
Например по-тъмният под, както знаете оптически намалява размерите, но можете да си позволите това, ако разполагате с голямо пространство, като при добро съчетание с цветовете на мебелите, може да се създаде изключително добър стил.
Но всичко е въпрос на интуиция и вдъхновение. Разгледайте сайта и ще видите многобройните варианти, които се предлагат и изберете сами.