Нужно ли е да се сменят всички амортисьори?

Както при всичко в живота, и при смяната на авточасти, си има отделни правила. Например при смяна на амортисьори е много важно да знаете, че никога не се сменя само един амортисьор на ос, защото работните характеристики на новия и стария са различни, което ще окаже голямо внимание на управляемостта на автомобила.

амортисьори

Винаги преди смяна на предните амортисьори е добре да направите диагностика и на останалите части на окачването и да замените ако има износени такива. За да се сдобиете с нужните ви авточасти, можете да се доверите на AvtochastiOnline.com – онлайн магазинът, разполагащ с над 13 милиона авточасти. А това, което ще улесни целия процес още повече е, че те работят съвместно с автосервиз Аутоекспрес-7 ЕООД. Професионалистите от сервиза с удоволствие ще ви обърнат персонално внимание и ще се справят в кратки срокове с възникналия проблем.

При изборът на амортисьори, благодарение на лесно устроения онлайн магазин AvtochastiOnline.com, няма да са ви нужни повече от няколко минути, защото само толкова са необходими да се ориентирате в него и да направите своята поръчка. Добре е да знаете, че качеството на избраните от вас амортисьори се отнася пряко относно безопасността и комфорта ви по време на пътя, така че ако не сте сигурни в своя избор, не се колебайте да се консултирате с екипа на AvtochastiOnline.com. Те предлагат консултация, в случаите когато клиентът не е съвсем наясно или се колебае в своя избор, така че да бъде избран най-подходящия продукт. Можете да се свържете с тях на телефоните за контакт: 0876511460 / 0898782875. Осигурете си безопасност на пътя с поръчка на качествени амортисьори от Авточасти Онлайн.