Преди шофиране използвайте дрегер за алкохол

Повечето пътни злополуки могат да бъдат избегнати. Точно затова българската пътна полиция – МВР-КАТ се опитва да ги предотврати като провежда рутинни акции за алкохол на водачите по пътищата.

Мнозина недобросъвестни водачи са загубили шофьорските си правомощия именно след такива алкохолни тестове. Допустимата горна граница в България е 0,5 промила съдържание на алкохол в кръвта. Това означава различно количество изпити спиртни напитки за всеки човек, тъй като разграждането на алкохол зависи от много фактори като възраст, пол, здравословно състояние, количество консумиран алкохол, ниво на стрес и други.

Преди шофиране използвайте дрегер за алкохол

ЕЛКОМЕД ЕООД е представител на най-добрите търговски марки за алкохолни дрегери на пазара, повечето са на водещи позиции и лидери в европейски и световен мащаб. В онлайн магазина на компанията – AlcoholTester може да намерите своя дрегер за алкохол, който да отговаря на вашите изисквания и потребности.

Фирмата подкрепя инициативата „Българската Коледа“ и подканва всички свои клиенти и партньори да направят същото като дарят надежда на деца с различни здравословни проблеми. Също така е съмишленик на „Българска Асоциация на Пострадалите при Катастрофи“ като стимулира повече граждани да имат отговорно поведение на пътя и работното място. Закупуването на дрегер за алкохол за лична употреба е първата стъпка в тази насока. Това помага винаги, когато има съмнения за способността на един човек да шофира след изминала употреба на алкохол.

Всеки клиент има възможност да бъде консултиран, ако се колебае в избора си и получава безплатна доставка на всеки дрегер за алкохол, закупен от онлайн магазина, без значение от стойността му и от посочения адрес за доставка.

Можете да поръчате електронно устройство онлайн от сайта, с обаждане на телефонен номер 0888-513916 и на място от магазина в София, посочен на Аlcoholtester.bg.
Разгледайте предложенията в каталога на Аlcoholtester.bg и подкрепете каузата преди шофиране да се използва дрегер, тогава когато е консумиран алкохол.