Къде мога да намеря онлайн термопомпи на ниска цена?

Знаем, че сега е лято и всеки един от вас се наслаждава на приятното слънце, което грее в продължение на цял ден, но трябва да помислим и за зимата. Няма човек, който да не се подготвя предварително при смяната на сезоните във всеки аспект – смяна на гумите на колата, освежаване на гардероба с нови сезонни дрехи, обувки и аксесоари, проверка на дограмата и дълго обмисляне за отоплението или съответно охлаждането. Знаете как с всяка година сметките за парното и тока поскъпват, а ние не се чувстваме безпомощни, защото така или иначе не можем да направим нищо по въпроса. Студът е лошо бедствие, което не трябва да допускате в дома си. Има много начини, с които да се справите със студа и запазите дома си топъл и уютен през студените дни.

Един иновативен начин за отопление през зимата е с помощта на термопомпи, които не замърсяват по никакъв начин околната среда. Знаете ли какво представляват различните видове термопомпи и на каква цена се предлагат?

Мястото, където може да се насладите на най-голямо разнообразие от предложения и видове термпомпи, е Multiclima.bg. Онлайн магазин МУЛТИКЛИМА ЕООД е инженерингова фирма в областта на отоплението, климатизацията, екологичните енергоспестяващи системи. Фирмата води началото си от 1991 г. и за над 27-годишната си история е реализирала успешно стотици престижни обекти у нас.

Термопомпата, чието правилно наименование е топлинна помпа, е вид хладилна машина. Като всяка хладилна машина, основните й компоненти са: кондензатор и изпарител (топлообменници), компресор, терморегулиращ вентил и съответното микропрпцесорно управление. Според предназначението и конструкцията на термопомпата, тя може само да охлажда, само да отоплява или да работи и в двата режима според сезона – такава термопомпа се нарича реверсивна. Предлагаме и термопомпи, които затоплят битова гореща вода без значение дали работят в режим отопление или охлаждане. Някои от моделите са с инверторно управление на компресора, което прави агрегатите много адаптивни и гъвкави.

Къде мога да намеря онлайн термопомпи на ниска цена?

Открийте различни видове термопомпи на ниски цена в каталога на Multiclima.bg. Те предлагат на своите клиенти термопомпи, които черпят енергия от почвата, въздуха или водата. Съответно са компетентни и в три различни подобласти – геотермални системи, аеротермални системи и хидротермални системи. Всяка инсталация си има тънкости, които изискват внимание към всеки един детайл по време на инсталирането ?.

Като напълно чист и на практика безплатен възобновяем източник, геотермалната енергия е най-добрата възможност за отопление и битово горещо водоснабдяване. С подходящо проектиране и финансиране, геотермалните инсталации предоставят същинска независимост. Топлинната енергия в подпочвените води се нарича хидротермална енергия. Отоплителните инсталации с термопомпа Вода-Вода изпомпват топлинна енергия от подпочвените води т. е. изпомпват хидротермална енергия. Топлинната енергия във въздуха на околната среда се нарича аеротермална енергия. Отоплителните инсталации с термопомпа Въздух-Вода изпомпват топлинна енергия от въздуха т. е. изпомпват аеротермална енергия.

Посетете сайта и научете повече за всички видове термопомпи в каталога и на какви цени се предлагат. Ще останете наистина приятно изненадани от достъпно написаните описания на всички уреди и от коректното отношение на служителите от Мултиклима. Ако имате някакви въпроси, позвънете на телефонен номер +359/ 2 943 39 63.